WSH Wrocław / Bezpieczeństwo Wewnętrzne
Administrator
W tym temacie zamieszczamy notatki, pokazy slajdów i wszystko co jest związane z wykładami.
Użytkownik
Panie Kozioł i co z tą książką do angielskiego ? Miało być dzisiaj do pobrania o 17, a mamy już..... zamieścisz linka ?
Administrator
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Użytkownik
a czy pan kozioł mógłby zeskanować ksiązkę z bezpieczenstwa albo przynajmniej te strony które nam podawala do przeczytania?
Użytkownik
Śliczne dzięki za wstawkę. Wszystko gra i buczy
Administrator
jaaa napisał:
a czy pan kozioł mógłby zeskanować ksiązkę z bezpieczenstwa albo przynajmniej te strony które nam podawala do przeczytania?
Niestety nie mam tej ksiazki i nawet nie wiem jaki ona ma tytul
Prosze aby ktokolwiek podal mi informacje o ksiazce, tytul, autora i ewentualnie rok wydania jezeli to ma wplyw na zawarte tam informacje
Użytkownik
Jeśli chodzi o tą książkę R. W. Griffin - Podstawy zarządzania organizacjami. To ja ją mam.
Jak chcesz to moje gg 5444157 mogę spróbować wysłać ci przez gg to gdzieś wrzucisz jak masz gdzie. Ona 300mb waży.
Użytkownik
siemka jak możesz to wyślij mi te skany z książki tego grifina to mój mail adrian19900@wp.pl oczywiście jeżeli ja będę dysponował czymś przydatnym to też się bardzo chętnie podzielę. Pozdro
Ostatnio edytowany przez adrian19900 (2010-11-15 16:22:05)
Administrator
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Użytkownik
A mam jeszcze pytanie czy ktos ma ksiazki do bezpieczeństwa? jakby byla mozliwosc tez ja tu wrzucic, bo tam trzeba na nastepne zajecia pare stron przeczytac, pewnie duza wiekszosc bylaby ogromnie wdzieczna
Użytkownik
Siema, może ktoś napisać terminy wszystkich zaliczeń, chodzi mi o wykłady (typu filozofia) i ćwiczenia, liczę na szybki odzew, z góry dzięki:)
8 stycznia to na bank mamy pisać z BHP, informatyki, zarządzania i podstaw bezpieczeństwa państwa a potem 29 stycznia koło z psychologi reszty nie wiem...
Użytkownik
na stronie szkoly macie harmonogram sesji